mandag 13. april 2009

Vår...

Påsken 09 er over, og våren er i endelig i anmarsj her i Oslo! Vi har hatt en god påske. På tross av at både far og sønn har vært syke, har vi kost oss masse i Trondheim og her hjemme.
Vi var en uke i Trondheim hos svigers, og som dere ser gikk det heftig for seg...så heftig at Fru Langtind med magen og lillegutt måtte ta seg en pust i bakken innimellom. Det hjalp heller ikke at lillegutt sikkert kastet opp nærmere 30 ganger iløpet av et par døgn.


Vi fikk likvel trimmet hjernen med påskequiz, sett litt påskekrim og spist altfor mye snop! Akkurat sånn det skal være. Hytteturen ble dessverre avlyst da det ble litt strabasiøst å komme seg opp til hytten(med en liten krabat, altfor tunge bager og bekkenløsning).
Takk til svigers for masse hjelp og oppvartning! Det var deilig!

Men nå er det vår!!
...."Vår dreier seg om en tid i kalenderen, om vær, og om vårtegn,
men mest av alt er det kanskje en følelse."

"Få følelser er så gode som vårfølelsen og alle vet hva det er. Vårfølelsen får det til å krible i kroppen. Den har noe med barndommen å gjøre, med å ha lyst til å løpe som en gal over bar astalt, gress og grus. Vårfølelse er å ta frem og vaske sykkelen til den skinner, pumpe opp dekkene og suse avgårde. Vårfølelse er en følelse av frihet, solen som varmer, en flue som surrer, fuglesang, lukten av jord og spirende gress. Vårfølelsen er full av forventning, spenning, glede og sikre løfter om sommer. Vårfølelsen får oss til å føle oss som våren selv nyfødte, årvåkne og fulle av liv."

For de som liker å sykle er det himmelsk at snøen endelig er borte. Sykling ga jeg opp etter at jeg ble frastjålet to sykler på to år her i Oslo. Så dere får nyte synet av den vanvittig kule sykkelen til min søster :-) Mer som en drøm...


Her er fjorårets vår-dør-krans. Synes egentlig den er litt stusselig...
Kanskje må jeg lage e ny i år?!


En vårlig og søt smekke synes jeg..en av de bedre jeg har laget. Skaperlysten har kommet over mge igjen, så mulig det blir flere av disse utover :-)


Ha en god kveld og en fantastisk vår videre!

:-)

3 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)
Stakkar gutten din som ikke har vært helt i form, men det var unektelig et koselig bilde da! ;-)

Og enig - den sykkelen så utrolig stilig ut!

Skattejakt sa...

Å men det var et nydelig bilde! SÅ koselig å sove middag ilag:)
Ja, våren kommer for fullt og det går kjempefort! Nå når påska er over så plutselig hadde vi bare 2 mnd igjen i kr.sand før vi skal til vestlandet igjen!
Nydelige hekleprosjekt.. må si du er produktiv! Så hærlig...

Fjordheim sa...

For noen herlige maleriere du lager. Likte veldig godt det med Jabes bønn.
Herølig blogg du har også. Kommer nok tilbake hit av og til
Ha en flott dag :)