fredag 19. juni 2009

Endelig...


...kom lillemor til verden!
Etter en kjapp affære av en fødsel ble lillemor født natt til tirsdag :-) Med litt over 4 kg og 53 cm er hun ikke den minste krabaten, men fyller seg selv helt og fullt...helt som hun skal være!
Nå har livet som tobarnsmor startet, så jeg regner med det blir mye baby og lite interiør og håndarbeid i sommer... Men vi får se hva som blir av innlegg utover.

Ha en god sommer så lenge folkens!

7 kommentarer:

A-H sa...

Gratulerer så mye med velskapt tulle!! Kos deg som tobarnsmor, det er HERLIG!!!

Ida sa...

Gratulerer så mye med en utrolig skjønn jente! Håper fødselen gikk fint, og at tilværelsen som tobarnsmamma ikke er for travel nå i starten :-) Husk iallefall at alt går seg til etterhvert - og da savner du tilbake til barseltiden :-)

Nyyyyyydelig jente -og du, litt av en flott mage du hadde :-)

Mange klemmer fra Ida

Olstad sa...

Gratulerer, hun var nydelig. Det er hærlig å være tobarnsmor:-)

Findus sa...

Så søt :). Gratulerer så mye , kos deg masse. Tiden går så fort ! Vi akkurat fått eldstegutten hjem fra leirskole .. han har hatt en kjempefin tur .

Christine Louise sa...

Gratulerer så masse med søt liten jente :)
Misunner deg litt altså ;)Litt babysyk ja:)

Kos dere masse og nyt babytiden..

Klem fra meg,

Lene sa...

Gratulerer så mye med den lille prinsessen! Det er det største i verden og jeg har selv vært velsignet med tre barn. Kos deg og nyt denne spesielle tiden!

Lene.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片